FLOTTE BILLEDER: Spektakulær, kongelig hårpynt

De kongelige mestrer kunsten at vælge smuk hårpynt, der altid stjæler billedet. Vi har samlet et galleri med den kongelige hårpynt.

Det er ingen hemmelighed, at de kongelige er glade for at pynte sig med flotte hatte eller smuk hårpynt. Hårspænder, hårbøjler eller hatte med ekstraordinær pynt er bare nogle af de varianter, Europas kongelige er set bære. 

Et af de stykker hårpynt, der står særligt tydeligt i erindringen, er kronprinsesse Marys flotte hårpynt, som hun havde på ved prins Christians, prinsesse Isabellas og prinsesse Josephine og prins Vincents dåb. Den smukke hårpynt, der er cremefarvet og formet som blomster, både matchede de fine dåbskjoler og komplimenterede Marys mørke hår.  

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

19 smukke billeder

Det er ikke kun de voksne, der får lov at bære et stykke smuk hårpynt, også de yngste er med på moden. Prinsesse Estelle var fin med hvid hårpynt ved lillebror prins Oscars dåb, hvor hun matchede sin mor, kronprinsesse Victoria.

Det samme gjorde prinsesse Athena ved prins Felix' konfirmation, hvor hun og prinsesse Marie begge bar rosa hårpynt. Vi har samlet 19 smukke billeder af de kongeliges mange spektakulære stykker hårpynt. 

Du kan se galleriet over artiklen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden