Mandag, 31. maj 2021 - af Malan Joensen

Dronning Mathilde vækker igen lykke i Maxima-favorit

Dronning Mathilde.
Dronning Mathilde.
Arkivfoto: MEGA
Både Belgiens og Hollands dronninger er begejstret for Natan-outfits.

Dronning Mathilde, 48, var i weekenden til den sidste koncert i Dronning Elizabethkonkurrencen, hvor hun kunne overrække hæder til den dygtige pianist Jonathan Fournel.

Den belgiske dronning strålede i en fantastisk, rød kappekjole, og som sædvanligt havde hun fundet et mundbind i matchende farver.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er med al sandsynlighed tale om den samme kjole, som dronning Mathilde bar sidste år i midten af juli, da hun var til koncert på Palais des Beaux-Arts i Bruxelles i anledning af den tilstundende belgiske nationaldag. 

Ifølge NewMyRoyals er den smukke kjole fra det belgiske designhus Natan, hvor chefdesigner Edouard Vermeulen, 64, i årevis har stået bag den ene fantastiske kreation til europæiske kongelige efter den anden.

Han kreerede f.eks. også dronning Mathildes brudekjole fra brylluppet med daværende prins Philippe i 1999, ligesom Hollands dronning Maxima har vist sig i elegante Natan-outfits et utal af gange. 

Se dronning Mathilde i den overdådige røde kappekjole fra hhv. maj 2021 og juli 2020 i billederne fra det belgiske kongehus' instagram herunder:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden