Dronning Mathilde vækker igen lykke i Maxima-favorit

Dronning Mathilde.

Dronning Mathilde.

Arkivfoto: MEGA
Både Belgiens og Hollands dronninger er begejstret for Natan-outfits.

Dronning Mathilde, 48, var i weekenden til den sidste koncert i Dronning Elizabethkonkurrencen, hvor hun kunne overrække hæder til den dygtige pianist Jonathan Fournel.

Den belgiske dronning strålede i en fantastisk, rød kappekjole, og som sædvanligt havde hun fundet et mundbind i matchende farver.

Der er med al sandsynlighed tale om den samme kjole, som dronning Mathilde bar sidste år i midten af juli, da hun var til koncert på Palais des Beaux-Arts i Bruxelles i anledning af den tilstundende belgiske nationaldag. 

Ifølge NewMyRoyals er den smukke kjole fra det belgiske designhus Natan, hvor chefdesigner Edouard Vermeulen, 64, i årevis har stået bag den ene fantastiske kreation til europæiske kongelige efter den anden.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Han kreerede f.eks. også dronning Mathildes brudekjole fra brylluppet med daværende prins Philippe i 1999, ligesom Hollands dronning Maxima har vist sig i elegante Natan-outfits et utal af gange. 

Se dronning Mathilde i den overdådige røde kappekjole fra hhv. maj 2021 og juli 2020 i billederne fra det belgiske kongehus' instagram herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden