8. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Astrid fik stjålet sin håndtaske

Prinsesse Astrid
Prinsesse Astrid
Foto: AOP
Belgiens prinsesse Astrid var ude for en slem forskrækkelse i Paris, mens hun sad fast i trafikken.
54-årige prinsesse Astrid af Belgien blev offer for et tyveri i Paris, mens hun sad fast i trafikken. Det skete i udkanten af byen, hvor tyvene smadrede passagervinduet på den bil, hun kørte i, - det skriver den franske avis Le Parisien. Tyvene snuppede prinsesse Astrids håndtaske, der stod på passagersædet og indeholdt omkring 14.000 kroner. LÆS MERE: Belgiens kong fejrede sin 55-års fødselsdag til dronningens gallafest

Datteren var med i bilen

Tasken, som prinsesse Astrid fik den stjålet, indeholdt også prinsessens identitetspapirer. Både prinsesse Astrids mand, prins Lorenz og en af parrets tre døtre, var med i bilen.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Det belgiske hof har bekræftet, at episoden har fundet sted, men har ikke ønsket at oplyse, hvilken af de tre døtre der var med i bilen.

Tyvene kørte på motorcykel

Tyveriet fandt sted den 2. juni ved St. Denis-afkørslen på A68-motorvejen nær Aubervillier, der er en parisisk forstad. Det menes, at tyvene kørte på motorcykel eller scooter, da de smadrede ruden på prinsessen Mercedes og kørte væk. Efterforskningen af tyveriet udføres lige nu af det lokale politi.

Læs mere om: