Tirsdag, 6. oktober 2020 - af Marianne Singer

Prinsesse Delphine afviser på det kraftigste: Det ville være dumt!

Prinsesse Delphine. 

Prinsesse Delphine. 

Foto: Ritzau Scanpix
Under den store pressekonference svarede prinsesse Delphine også på de mere svære spørgsmål.

Under den store afsluttende pressekonference, som kong Alberts udenomsægteskabelige datter, prinsesse Delphine, 52, afholdt mandag, svarede hun også på de mere personlige spørgsmål fra pressen.

Blandt andet ville en af journalisterne gerne vide, hvad prinsessens tanker var omkring den arv fra kong Albert, som hun nu er berettiget til.

Fra meget rig familie

I den sammenhæng kom prinsessen ind på det faktum, at hun før retssagen mod kongen rent juridisk var datter af sin mors tidligere ægtemand, den nu 91-årige Jacques Boël.

Han er overhovedet i en meget velhavende familie, der, ifølge Brussels Time, ligger som nummer 16 på listen over Belgiens rigeste familier med en formue skabt indenfor stål-industrien på omkring 1,6 millarder euro. 

Kong Alberts formue er på omkring en tredjedel af det beløb. 

Ikke for pengenes skyld

Og prinsesse Delphine afviste da også meget bestemt, at hun skulle have gået efter pengene, da hun trak sin biologiske far, kong Albert, i retten for at få ham til at ankerkende faderskabet. 

- Sagen er, at manden, hvis navn jeg bar før, og jeg var hans juridisk anerkendte barn, er en meget, meget velhavende mand fra en meget velhavende familie. Og nu har jeg bedt om at være ligestillet med mine søskende og det gælder for alle områder. Hvis jeg havde gjort det for pengene, havde det været ret dumt af mig at gå den vej. Så skulle jeg have valgt den anden vej, forklarede prinsesse Delphine.   
Foto: Ritzau Scanpix

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden