SE BILLEDERNE: Så smuk er Belgiens kronprinsesse Elisabeth

GALLERI: Belgiens smukke prinsesse Elisabeth

Den belgiske kongefamilie fejrede nationaldag og kongens femårs jubilæum med en stor gudstjeneste. Her blev det tydeligt, hvor flot og ung en pige den 16-årige prinsesse og tronarving er blevet.

Torsdag, 16. august 2018 - af Dorte Quist og Stine Ramlyng

Belgiens smukke tronfølger, 16-årige kronprinsesse Elisabeth, løb med al opmærksomheden, da hun sammen med hele sin familie deltog i takkegudstjenesten Te Deum i anledning af den belgiske nationaldag i St. Michael og St. Gudula-katedralen i Bruxelles. 

Gudstjenesten var også ekstra festlig for kongefamilien, da den samtidig var en markering af femårsdagen for kong Philippes tiltrædelse af den belgiske trone. 

Prinsesse Elisabeth flytter til Wales

Til gudstjenesten var kongen og dronning Mathilde sammen med deres fire børn, kronprinsesse Elisabeth, 16, prins Gabriel, 14 år, prins Emmanuel, 12 år, og prinsesse Eleonore, 10 år.

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Kronprinsesse Elisabeth er det belgiske kongepars ældste datter, og efter sommerferien flytter hun til det sydlige Wales i Storbritannien for at tage sin studentereksamen på det internationale gymnasium UWC Atlantic College – i øvrigt det samme gymnasium, som Hollands konge, Willem-Alexander, gik på i sin tid.

De seneste år har kronprinsesse Elisabeth gået i en tysktalende skole i Bruxelles.

I forvejen taler Elisabeth flydende engelsk og fransk.