22. sep. 2021
Af Marianne Singer

18 søde billeder: Så meget nyder Marys far sine børnebørn

John Donaldson, 80, har altid nydt at være sammen med sine børnebørn, der også elsker deres morfar højt. BILLED-BLADET har samlet søde billeder af kronprinsesse Marys far sammen med prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

John Donaldson, 80, har ifølge ugebladet HER&NU netop været på besøg hos sin datter, kronprinsesse Mary, i Danmark.

Uden tvivl en kæmpe glæde ikke bare for Mary og Frederik, men også deres fire børn, prins Christian, 15, prinsesse Isabella, 14, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på 10 år.

Se de søde billeder af John Donaldson med sine danske børnebørn i toppen af artiklen

Tæt forhold

På trods af en til tider stor fysisk afstand har forholdet mellem John Donaldson, der til daglig bor i London med hustruen Susan Moody, og de kongelige børnebørn altid været tæt.

Hvor stor en betydning de har for ham, har han tidligere forklaret.

Fældede tårer

Blandt andet beskrev han efter tvillingernes fødsel i 2011, at han fældede tårer efter at have fået overbragt den glædelige nyhed.

- Det er rigtigt. Jeg græder hver gang, jeg får børnebørn. Jeg er muligvis en stor og stærk mand, men jeg er stadig en blød mand, der kan græde, lød det dengang fra ham.

Stor betydning

Til BILLED-BLADET har han også tidligere, før tvillingernes fødsel, fortalt om, hvor meget prins Christian og prinsesse Isabella betyder for ham.

- De er nogle ualmindeligt søde børn, og det er så dejligt, at de genkender mig. Jeg så dem på Tasmanien i efteråret, men i den alder forandrer børn sig jo en del på et halvt år. Jeg elsker de to små, forklarede han dengang.

Læs mere om: