Fredag, 16. juni 2017 - af Marie Krakau

35 BILLEDER: Kronprinsfamiliens søde øjeblikke på Dannebrog

Kronprinsparret har haft mange dejlige ture om bord på kongeskibet Dannebrog sammen med deres fire dejlige børn. Vi har samlet 35 søde øjeblikke fra familiens ture til havs.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary nyder livet, når de er om bord på kongeskibet Dannebrog. Det samme gør deres fire skønne børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden børnene var små, har de været med på Dannebrog, når mor og far var på sommertogt. Alle fire havde tilmed deres første tur om bord, inden de var fyldt et år.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Over årene har vi kunnet se, hvordan børnene er vokset fra at sidde på armen af Frederik eller Mary til nu selv at stå og smile og vinke fint til de fremmødte tilskuere. 

35 kærlige øjeblikke om bord

Stoltheden er da heller ikke til at tage fejl af, når kronprinsparret betragter deres fire dejlige børn vinke fra skibet. Undervejs på de mange ture om bord på Dannebrog er der heldigvis også tid og plads til at fjolle og lege sammen på skibets dæk.

Vi har samlet 35 søde øjeblikke fra kronprinsfamiliens ture om bord på skibet, så du kan nyde billederne af den dejlige og kærlige familie. 

Du kan se galleriet over artiklen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden