35 BILLEDER: Marys søde sommerkjoler

GALLERI: Marys søde sommerkjoler

Når vejret tillader det, er kronprinsesse Mary flittig bruger af lette, søde sommerkjoler. Nyd vores store galleri fyldt med billeder af Mary i hendes mange sommerlige kjoler.

Søndag, 18. juni 2017 - af Marie Krakau

Sol og sommervarme er lig med dejlige sommerkjoler. Sådanne kjoler har kronprinsesse Mary masser af i forskellige smukke print og farver. 

Glad for sommerkjoler

Mange associerer nok Mary i lette sommerkjoler med solbeskinnede sommerfotograferinger på Gråsten Slot eller ferier på Château de Cayx i Franking. Men faktisk bruger Mary ikke udelukkende de søde sommerkjoler, når hun og familien er på ferie og slapper af.

Ved flere officielle lejligheder er hun iklædt en luftig sommerkjole, der nogle gange er matchet med en lille cardigan, en hat eller et smykke. 

Skønne sommerrober

Mary skød allerede sommerkjole-sæsonen i gang i slutningen af maj, da hun deltog i erhvervsfremstødet i Stockholm. Her bar hun ved flere lejligheder fine kjoler, der passede til det lune vejr.

I den kommende sommer får vi forhåbentlig kronprinsessen at se i endnu flere flotte sommerkjoler. Mens vi venter, har vi samlet en buket billeder af Mary i mange af de sommerrober, hun allerede har haft på. 

Du kan se galleriet over artiklen.