Lørdag, 9. februar 2019 - af Dorte Quist

94-årige Bent Fabricius-Bjerre går model

Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-Bjerre
Foto: Lars H. Laursen, MEGA
Prinsesse Marie og alle gæsterne klappede højt, da komponisten Bent Fabricius-Bjerre gik catwalk i designeren Soeren Le Schmidts afslappede street-jakkesæt på hotel d'Angleterre

Der var masser af applaus og smil, da 94-årige Bent Fabricius-Bjerre kom ind i Palmesalen på hotel d'Angleterre i designeren Soeren Le Schmidts street-jakkesæt ved det store velgørenhedsshow, Charity Catwalk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Marie klappede

Prinsesse Marie klappede ligesom resten af publikum begejstret ad  den seje komponist, der afslappet og helt cool viste et ganske anderledes jakkesæt med joggingbukser og sjals-jakke frem. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Bent Fabricius-Bjerre var en del af en stor gruppe kendte - bl.a. Sarah Grünewald, Thomas Skov, Mille Funk og Pernille Blume - der arbejdede gratis i velgørenhedsmodeshowet, som designeren Jesper Høvring og forfatteren Sarah Zobel havde arrangeret til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Se reportagen og de flotte billeder fra modeshowet med Bent Fabricius-Bjerre i det nye nummer af BILLED-BLADET, som er på gaden nu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden