94-årige Bent Fabricius-Bjerre går model

Bent Fabricius-Bjerre

Bent Fabricius-Bjerre

Foto: Lars H. Laursen, MEGA

Prinsesse Marie og alle gæsterne klappede højt, da komponisten Bent Fabricius-Bjerre gik catwalk i designeren Soeren Le Schmidts afslappede street-jakkesæt på hotel d'Angleterre

Lørdag, 9. februar 2019 - af Dorte Quist

Der var masser af applaus og smil, da 94-årige Bent Fabricius-Bjerre kom ind i Palmesalen på hotel d'Angleterre i designeren Soeren Le Schmidts street-jakkesæt ved det store velgørenhedsshow, Charity Catwalk.

Prinsesse Marie klappede

Prinsesse Marie klappede ligesom resten af publikum begejstret ad  den seje komponist, der afslappet og helt cool viste et ganske anderledes jakkesæt med joggingbukser og sjals-jakke frem. 

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Bent Fabricius-Bjerre var en del af en stor gruppe kendte - bl.a. Sarah Grünewald, Thomas Skov, Mille Funk og Pernille Blume - der arbejdede gratis i velgørenhedsmodeshowet, som designeren Jesper Høvring og forfatteren Sarah Zobel havde arrangeret til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Se reportagen og de flotte billeder fra modeshowet med Bent Fabricius-Bjerre i det nye nummer af BILLED-BLADET, som er på gaden nu.