Tirsdag, 1. november 2022 - af Ulrik Ulriksen

Åh nej, det må bare ikke ske! Kronprinsesse Mary redder situationen efter scenekiks

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Kaspar Wenstrup
Da kronprinsesse Mary i Operaen i Hanoi var på scenen for at holde tale, kiksede teknikken fælt. Heldigvis var kronprinsessen knivskarp.

Kronprinsesse Mary var på scenen, da der var festforestilling i Hanoi Operaen i anledning af 50-året for diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Vietnam.

På scenen leverede Mary en flot tale på engelsk, og det var meningen, at en tolk skulle oversætte talen til vietnamesisk, når kronprinsessen på scenen holdt sine kunstpauser .

Desværre var der tekniske problemer, og tolkens mikrofon virkede slet ikke, da det var allervigtigst.

Mary vendte scenekiks situation til noget positivt

Kronprinsessen var dog knivskarp og tilbød straks tolken at komme ind i rampelyset på scenen og låne Marys mikrofon, og på den måde blev en kritisk situation med et decideret scenekiks til et fint element af lidt ekstra uventet underholdning.

Mary reddede situationen med sin genistreg, og med sin tale sørgede hun for en perfekt indledning på en fin aften med kulturelle indslag fra både Danmark og Vietnam.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Foto: Kaspar Wenstrup

Kort efter sin tale satte Mary sig til rette i den royale loge sammen med kronprins Frederik, og herfra nød de den skønne aften med festforestilling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden