Søndag, 17. december 2017 - af Ulrik Ulriksen

Året i kongehuset med BILLED-BLADET TV: Se Josephine og Athena danse

Prinsesse Isabella, prinsesse Athena

Prinsesse Isabella, prinsesse Athena

Foto: Flemming Jeppesen
I video-kavalkaden ”Året i kongehuset med BILLED-BLADET” stiller vi skarpt på de kongelige børn, som i 2017 har budt os på mange gode oplevelser. To prinsesser stjal for eksempel billedet, da der var fødselsdagsfest i Aarhus i foråret.

Et af årets underholdningsmæssige højdepunkter leveret af medlemmer af det danske kongehus var, da prinsesse Josephine, seks år,  og prinsesse Athena, fem år, gav en lille danseopvisning krydret med en gang klappekage. Det skete foran Marselisborg Slot den 16. april, da dronning Margrethe holdt sin 77-års fødselsdag sammen med den nære familie og en masse lokale, der var mødt op for at råbe hurra og synge fødselsdagssang.

Sådan var Josephine og Vincents store dag

Se optagelserne fra den fantastiske dag på Marselisborg med et par skønne børn i topform og se en række andre skønne indslag med de kongelige børn i centrum her på vores website i ”Året i kongehuset med BILLED-BLADET” – en royal årskavalkade i tre afsnit. Medvirkende i studiet hos vært Ulrik Ulriksen i det første af de tre kapitler er BILLED-BLADET’s chefredaktør Annemette Krakau samt de to hofreportere Marianne Singer og Henrik Salling. Hør blandt andet Annemette Krakau fortælle om børnenes betydning for kongehusets image, og hør Marianne Singer og Henrik Salling fortælle om deres oplevelse af nogle af de helt store dage for de kongelige børn i 2017. Alt sammen er krydret med nogle af årets absolutte pletskud og unikke optagelser fra vores dygtige fotografer.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

De kongelige børns skønne år

Hvis ikke du allerede har set første afsnit, så slå over på  ”Året i kongehuset med BILLED-BLADET” – en royal årskavalkade i tre afsnit. Her kan du nyde alle højdepunkterne fra de kongelige børns skønne 2017. 

Se første afsnit her:
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden