Ærgerlig nyhed for Mary, Isabella og andre hestefans

Foto: Hanne Juul
En af de helt store traditioner i Dyrehaven nord for København bliver desværre ikke til noget i år.

Årets Hubertusjagt i Dyrehaven nord for København må desværre aflyses.

Det skriver Sportsrideklubben i en pressemeddelelse.

Mary og Isabella skal ikke til Hubertusjagt

- Med henvisning til den aktuelle situation i udviklingen af Covid-19 i Danmark, er det med største beklagelse, at vi føler os nødsaget til at aflyse Hubertusjagten 2020 (1. november).

Det har ikke været nogen nem beslutning, og forskellige muligheder har være vendt og drejet, men konklusionen er, at det hverken vil være muligt eller ansvarligt at gennemføre i år, lyder det i pressemeddelelsen, hvor man også beklager, at den store oplevelse for hestefans ikke bliver til noget i denne omgang.

Vi beklager

- Vi beklager overfor jagtrytterne og ikke mindst overfor de 25.000 – 45.000 tilskuere, som hvert år har en stor oplevelse i Dyrehavens smukke efterårsdragt, hvor Sct. Hubertus i ca. 120 år har kaldt sine jægere til jagt, skriver man i pressemeddelelsen.

Prinsesse Isabella 
Foto: Hanne Juul

Prinsesse Isabella 

Marys Ærespræmie

Ved Eremitageslottet plejer kronprinsesse Mary og prinsesse Isabella og de øvrige medlemmer af kronprinsfamilien at følge opløbet, og det er også ved Eremitageslottet, at vinderen hyldes af Mary og Isabella, som er kæmpe hestefans.

Vinderen får desuden kronprinsesse Marys ærespræmie, så de kongelige sætter virkelig deres præg på den fornemme Hubertusjagt i Dyrehaven, der ligger i Klampenborg.

Aflyst på grund af frost

Hubertusjagten blev også aflyst i 1941 på grund af frost, og i 1943 og 1944 under krigen var der heller ingen jagt i Dyrehaven.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden