Alle er vilde med kronprinsesse Mary i forårssolen

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hjerteforeningen, Linda Johansen
Det var skønt at se kronprinsesse Mary igen, da hun stillede op til nye billeder i forårssolen i en helt særlig anledning.

Kronprinsesse Mary stillede op til et par billeder ved Amalienborg i anledning af, at en ny hjertestarter er blevet opstillet ved indgangen til Amaliehaven lige ved Amalienborg, hvor der er mange mennesker, heriblandt turister fra ind- og udland.

Kronprinsesse Mary spreder glæde

De nye billeder af Mary i det skønne forårsvejr ved Amalienborg har glædet mange danskere.

- Fantastisk dejlige billeder af vores smukke og varme kronprinsesse Mary med hjertestarteren ved Amaliehaven, lyder det i en kommentar, mens et par andre forårsfriske danskere skriver ”smukkeste Mary i forårssol og med hjertestarter” samt ”så dejligt at se hende igen, strålende smuk og sød dér i forårssolen”.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hjertestartere over hele landet

En hjertestarter kan betyde forskellen på liv og død, og nu er der altså en hjertestarter tilgængelig lige ved indgangen til Amaliehaven ved Amalienborg.

Selve hjertestarteren modtog Mary af Hjerteforeningen i forlængelse af foreningens Landsuddeling i 2019, hvorfra alle indsamlede penge gik til uddeling og opsætning af flere end 400 nye hjertestartere over hele Danmark.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden