19. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Alle er vilde med Vincent efter herlig nyhed

Prins Vincent
Prins Vincent
Foto: Hanne Juul
Prins Vincent overraskede mange, da han i forbindelse med en nyhed om Royal Run debuterede som royal fotograf.

Kronprinsparrets 10-årige søn prins Vincent har samarbejdet med sine forældre i forbindelse med forberedelserne til Royal Run.

Prins Vincent fotograferede mor og far

Vincent har fotograferet og filmet kronprinsparret under træningen til årets motionsfest Royal Run, som afvikles flere steder i landet den 12. september.

Mary og Frederik løbetræner i Fredensborg, hvor de med deres børn har fast base i Kancellihuset i denne tid.

Mange glade kommentarer

Billeder og video kan opleves på kongehusets digitale platforme, hvor danskerne flittigt og med stor glæde har knyttet kommentarer til Vincents nye funktion som royal familiefotograf.

- Godt gået Prins Vincent, der er en spirende filmfotograf i dig, lyder det i en kommentar, mens et par andre Vincent-fans skriver ”flot Vincent” og ”super optagelse Vincent” samt ”sikke en fin video fra Vincent” og ”dygtig prins Vincent”.

Prins Vincent var også dygtig til at tage billeder af mor Mary og far Frederik, og dem kan du se i linket herunder.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se prins Vincents fine billeder af kronprinsparret og samtidig læse om Mary og Frederiks store planer i forbindelse med Royal Run den 12. september.

Og så får du alle de nye billeder fra og kan læse alt om prins Julians dåbsfest på Drottningholms Slot i en kæmpe reportage.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb33-forsider_0.jpg

Læs mere om: