Lørdag, 6. august 2022 - af Ulrik Ulriksen

Alle holdt vejret! Prins Joachims racerbil involveret i drama i Bellahøj

Prins Joachim og Tom Kristensen
Prins Joachim og Tom Kristensen
Foto: Lars H. Laursen
Prins Joachim og Tom Kristensen og mange andre har trådt tungt på speederen på Bellahøj-banen, hvor man afvikler Copenhagen Historic Grand Prix denne weekend. I dagens ProAm-løb var Joachim historiske racerbil involveret i en dramatisk situation, der heldigvis endte hæderligt.

Der har været fart og tempo på Bellahøj-banen i København, hvor man afvikler Copenhagen Historic Grand Prix i dag og i morgen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et af dagens højdepunkter i Bellahøj har været ProAm-løbet med prins Joachim og Tom Kristensen som stærk duo i prinsens Ford Lotus Cortina.

Tom Kristensen og prins Joachim
Tom Kristensen og prins Joachim
Foto: Lars H. Laursen

Prins Joachim og Tom Kristensen kørte stærkt

I dagens første heat i ProAm-klassen var prins Joachim godt kørende, men han kunne ikke holde føringen, så da Tom Kristensen overtog prinsens racerbil var det altså ikke i førerpositionen.

Fantastiske Tom Kristensen var dog ude af startblokken som en raket, og han var hurtigt i front.

Tom, der har vundet Le Mans hele ni gange, duellerede i sving efter sving med konkurrenterne, og især superseje Michelle Gatting var i spændende duel med Kristensen i prins Joachims racerbil.

I et særligt sving på langsiden med flest tilskuere opstod en dramatisk situation.

Alle holdt vejret, da Tom Kristensen og Michelle Gatting kom meget tæt på hinanden.

Heldigvis kunne alle ånde lettet op, da bilerne næsten uskadt kunne komme rundt i det særlige sving foran de mange tilskuere.

Tilsyneladende berørte Tom Kristensens og Michelle Gatting, der kørte i Oscar Siesbyes Lotus Cortina, hinanden lidt, men uden at nogle af bilerne blev alvorligt beskadiget.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden