Benedikte og børnene samlet på Berleburg

Prinsesse Benedikte,  prinsesse Nathalie og prinsesse Alexandra på slotpladsen i Berleburg.

Prinsesse Benedikte,  prinsesse Nathalie og prinsesse Alexandra på slotpladsen i Berleburg.

Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
- Stemningen er trykket, siger prinsesse Nathalies mand, Alexander Johannsmann, til BILLED-BLADET på slotspladsen i Berleburg.

Foråret har for alvor fået fat i Bad Berleburg i Tyskland og byens fornemme slot, hvor prinsesse Benediktes mand prins Richard mandag sov stille ind efter en spadseretur i den friske luft. Så selv om vejret i denne tid er skønt, og fuglene kvidrer lystigt, så var stemningen alt andet end let på Berleburg Slottet.

– Stemningen er trykket. Naturligvis. Nu skal bisættelsen forberedes, fortalte Alexander Johannsmann, da han mødte BILLED-BLADETs udsendte på slotspladsen. Johannsmann er gift med prinsesse Nathalie.

Benedikte og børnene til familiemøde

Prins Richard og prinsesse Benediktes børn, prinsesse Nathalie, prinsesse Alexandra og prins Gustav, var onsdag morgen og formiddag alle på Berleburg. Prinsesse Benedikte og hendes tre voksne børn samt børnebørnene Richard og Ingrid var sammen til møde onsdag. Mødet drejede sig primært om prins Richards bisættelse.

SE BILLEDERNE: Sådan husker vi prins Richard

Stærke sammen i en svær tid

 Ved ankomsten til morgenmødet virkede alle dybt berørte, men efter et par timer var humøret en smule bedre. Det virkede som om, familien sammen hjalp hinanden til at bearbejde sorgen over tabet af prins Richard, der blev 82 år. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden