Berørt Mary sender hilsen til katastroferamte australiere

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Foto: Peter Grosen
For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er det vigtigt at vise deres støtte til Australien, der er ramt af naturbrande. Mary har sendt en helt personlig hilsen til premierministeren og dermed alle australiere.

Kronprinsesse Mary har sendt en personlig hilsen til Australiens premierminister efter de voldsomme naturbrande i landet.

Mary og kronprins Frederik har fulgt udviklingen af katastrofen gennem mediernes dækning samt gennem familie og venner i Australien.

Kronprinsessen sender sammen med kronprinsen sin støtte til alle australierne, og i den personlige hilsen til premierminister Scott Morrison udtrykker Mary, at hun er stolt af at have rødder i Australien.

Mary og Frederik kondolerer

Den særlige royale hilsen til Australien er sendt ud via de sociale medier.

-Vores dybfølte kondolencer til de familier, som har mistet deres kære og vores dybeste sympati med de mange familier, som har mistet deres hjem - deres levebrød, lyder det blandt andet fra kronprinsesse Mary.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Stolt af australierne

Kronprinsessen understreger i sin hilsen, at hun er stolt over at opleve den særlige australske ånd og det fællesskab, der skal få hendes tidligere landsmænd og -kvinder til at komme igennem problemerne.

Mary og Frederik besøgte katastrofe-område

Ved et tidligere officielt besøg i Australien var kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ude i bushfire-ramte områder for at vise deres støtte til de hårdt ramte lokalområder. 

Dengang så Mary og Frederik med deres egne øjne, hvor altødelæggende de ekstreme naturbrande kan være.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden