Bevæget Frederik talte varmt om dronning Ingrid

Se også:

Til stor jubilæumsbegivenhed på Børsen talte kronprins Frederik om sin elskede mormor dronning Ingrid.

Kronprins Frederik var glad og veloplagt, da han gjorde sin entré på Børsen i København, hvor han skulle deltage i en stor begivenhed.

Kronprins Frederik til stor begivenhed

Frederik deltog som protektor i Red Barnets 75-års jubilæumskonference "Hvordan sikrer vi børns mentale sundhed og trivsel", og i den forbindelse gik han på scenen i Børssalen og holdt tale.

Frederik talte blandt andet bevæget og i dyb respekt om sin elskede mormor dronning Ingrid.

Hør kronprinsens ord om dronning Ingrid i videoen over artiklen. 

Overtog efter dronning Ingrid

- Jeg overtog rollen som protektor i 2002 fra min mormor, Dronning Ingrid. Hendes hjerte bankede gennem hele hendes liv for de børn, der lever de sværeste liv. Ikke mindst de børn, der i hendes tid var mærket af krigens hærgen i Europa.

Der går en direkte linje fra det vigtige arbejde, som min mormor dengang oplevede stærke og modige kvinder og mænd stå sammen om - til det arbejde, Red Barnet laver i dag. Arbejdet for børn, der er ofre for krige og katastrofer, sagde kronprinsen i sin flotte tale til 75 års-jubilæet.

Kæmper for børns rettigheder

Red Barnet kæmper for børns rettigheder og yder øjeblikkelig hjælp til børn i hele verden. 

I Danmark arbejder Red Barnet for at give børn et bedre liv ved blandt andet at forebygge mobning i danske skoler og institutioner og arbejde for at bekæmpe alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden