Onsdag, 14. maj 2014 - af Jan Bergman

BILLED-BLADET fejrer Mary og Frederiks 10-års bryllupsdag

Onsdag i denne uge udkommer BILLED-BLADET på kronprinsparrets 10-års bryllupsdag, og det fejrer vi med et gratis eksklusivt magasin med hele kærlighedshistorien.

Fra Donaldson til kronprinsesse

Fredag den 14. maj 2004. Det meste af Danmark sitrer af spænding, for i dag skal kronprins Frederik giftes med australske Mary Donaldson.

Lige siden forlovelsen i oktober 2003 er vi mange, der har glædet os til den store dag, som af BILLED-BLADET hurtigt blev døbt ”Århundredets bryllup”, og denne fredag kan man mærke, at det bliver århundredets bryllup.

Alle sejl er sat til, medier fra hele verden er kommet til København, og den røde løber er rullet ud foran Vor Frue Kirke. Senere skal der festes på Fredensborg Slot.

Chefredaktør på BILLED-BLADET, Annemette Krakau, husker med glæde tilbage på den eventyrlige dag.

- Jeg kan huske, at jeg især glædede mig til at se Mary, brudekjolen, og til at høre orglet bruse i kirken – og så til at se parret sammen. Jeg fik alt det, jeg ønskede mig, men også meget mere. Sikke en fantastisk dag. Sikke et fantastisk bryllup.

Gratis eksklusivt magasin med BILLED-BLADET

Onsdag i denne uge fejrer kronprinsparret 10-års bryllupsdag, og i den forbindelse udkommer BILLED-BLADET med et stort eksklusivt magasin – Tillykke Mary og Frederik.

Glæd dig til det 52 siders ekstra magasin med BILLED-BLADET, der udkommer allerede onsdag 14. maj.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden