Fredag, 25. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

BILLED-BLADET sender direkte: Se med når hele Danmarks Frederik hyldes

Det bliver en fantastisk folkefest på Amalienborg, når kronprins Frederik klokken 12.00 træder ud på balkonen på Frederik VIII's Palæ for at lade sig hylde af danskerne. BILLED-BLADET transmitterer direkte fra begivenheden fra klokken 11.50.

Når kronprins Frederik træder ud på Amalienborg-balkonen for at lade sig hylde af danskerne i anledning af 50-års fødselsdagen, er BILLED-BLADET naturligvis med. Vi sender direkte TV fra klokken 11.50, og klokken 12.00 træder fødselaren ud på Frederik VIII's Palæ-balkonen på Amalienborg. Sammen med Frederik vil også kronprinsesse Mary og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent samt dronning Margrethe komme ud på balkonen og vinke til de mange mennesker på slotspladsen.

 

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk, at BILLED-BLADET også transmitterer direkte TV, når kronprinsparret klokken 19.30 kører i karet fra Amalienborg til gallataffel på Christiansborg Slot. Vi er på live fra klokken 19.00 fra Christiansborg Slot, når gæsterne ankommer, og vi stiller så om til karretturen undervejs i transmissionen.

Klokken 20.00 ventes kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at ankomme til gallataffel på Christiansborg Slot. Glæd til at følge med i festen lørdag den 26. maj på vores website og på BILLED-BLADETs Facebook-side og glæd jer også til BILLED-BLADET i næste uge med kæmpe tillæg med alt om kronprins Frederiks fornemme 50-års fest.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden