Britisk avis: Kronprinsesse Mary giver hertuginde Catherine kamp til stregen

Foto: AOP
Daily Mail har set nærmere på billeder fra kronprinsparrets rejse til Polen og roser kronprinsesse Marys stil.

- Du har fået kamp til stregen, lyder meldingen fra en britisk avis til hertuginde Catherine, der ved sit nylige besøg i Australien ellers høstede stor ros for sin påklædning og i den grad vandt australiernes hjerter. Og mon ikke danske kronprinsesse Mary deler sine landsmænds begejstring for den smukke, velklædte britiske hertuginde, som i øvrigt ved flere lejligheder er blevet beskyldt for at ligne den danske kronprinsesse Mary til forveksling.

Der er ingen tvivl om, at de to kvinder er et par smukke og stilfulde af slagsen, men med tusindvis af blikke hvilende på sig, er de også nødt til at affinde sig med at blive vurderet af ganske kompetente øjne i ny og næ. Og navnlig på deres stil og fremtoning.

Denne gang er det den britiske avis Daily Mail, der giver sin mening til kende. Og den er til kronprinsesse Marys fordel. Nok er briterne mere end glade for deres hertuginde og kommende dronning, men det er den danske kronprinsesse, som avisen mener, kan overtage førersædet som den bedst klædte.

Det er kronprinsesse Marys flotte og yderst passende outfit, som hun bar ved kronprinsparrets netop overståede officielle rejse til Polen, der får ros. Den britiske avis nævner især parrets første dag, hvor kronprinsesse Mary var klædt i sort, knælang plisseret kjole med en hvid tweed-frakke i næsten samme længde som kjolen. På hovedet bar kronprinsessen en lille hat i sart pink, der ganske underspillet og i helt samme nuance matchede både hendes stiletter og skindhandsker.                                     

Og det er bestemt ikke første gang, den danske kronprinsesse imponerer. Det sker gang på gang, både i ind- og udland, ligesom også prinsesse Marie ofte roses for sin stil.

LÆS OGSÅ: Engelsk magasin kårer de danske prinsesser som ugens bedst klædte royale

Kronprinsesse Mary i Polen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Kronprinsesse Mary i Polen.

VIDSTE DU AT: BILLED-BLADET har åbnet et univers, der handler om internationale kongelige? Det er på engelsk og dansk. Besøg Royalista.com her!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden