16. nov. 2017
Af Luise Marie Bekker

Camilla af Rosenborg om skilsmissen: Jeg var bange for at blive alene

Camilla af Rosenborg
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Det var Camilla af Rosenborgs eksmand, der tog den endelige beslutning om at blive skilt. Det fortæller hun i Kanal 5-programmet "Blind Tillid".

Camilla af Rosenborg og hendes eksmand, Mikael Rosanes, som hun har fire børn med, var igennem en del prøvelser i deres 25 år lange ægteskab. Det fortæller Camilla i Kanal 5-programmet "Blind Tillid" med Bubber som vært.

De kæmpede en del, fortæller Camilla og siger, at hun er en fighter, der ikke giver op. Ifølge hende var det Mikael, der tog den sidste beslutning om, at det var på tide at lade sig skille.

- Da Mikael besluttede sig for, at nu skulle det være slut, var jeg bange for at være alene. Jeg var bange for, at jeg ville sidde og blive gammel og bitter med fire børn. Men det kom så ikke til at ske. Jeg har jo fundet den mest fantastiske mand!, siger Camilla til Bubber i tv-programmet, der bliver vist torsdag 16. november.

Camilla af Rosenborg: Rigtig beslutning

Camilla kommer selv fra en kernefamilie af den royale slags, så det var imod hendes normer at skulle skilles. Alligevel kunne hun se, at hun og den 20 år ældre Mikael var vokset fra hinanden.

I dag er hun sikker på, at det var den rigtige beslutning, Mikael tog.

Camilla af Rosenborg med sin mand Mikael Rosanes og deres børn, Ludwig, Theodor, Leopold og Anastasia.
Camilla af Rosenborg med sin daværende mand Mikael Rosanes og deres børn, Ludwig, Theodor, Leopold og Anastasia.
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

Jeg føler mig så heldig

Men som nybagt single var hun bange for, om hun overhovedet ville kunne finde en mand, der gad have en kvinde med fire børn.

- Min største skræk var at finde en mand, der ikke kunne lide mine børn, eller at jeg ikke kunne lide hans. "Jeg kommer til at være alene forever, der er da ingen mand, der kan holde ud at være sammen med en kvinde med fire børn," tænkte jeg.

- Jeg føler mig så heldig. Nyt hus, ny kæreste, nyt liv, siger Camilla, der er flyttet sammen med kæresten Ivan i Birkerød.

"Blind tillid" kan ses torsdage kl. 20.00 på Kanal 5.

Læs mere om: