Tirsdag, 11. januar 2011 - af af Annelise Weimann

Carina Axelsson: Jeg elsker den danske kongefamilie

Carina Axelsson

Carina Axelsson

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Læs det store interview med prins Gustavs kæreste gennem fem år Carina Axelsson.

I fem år har Carina Axelsson boet sammen med prins Gustav. På grund af et gammelt testamente er de ikke blevet gift.

Men alle betragter Carina som fruen på slottet. I et stort interview med BILLED-BLADET fortæller hun om livet sammen med Gustav, om at bo meget tæt på familien og om sit arbejde med at restaurere og modernisere Berleburg.

- Jeg føler mig rigtig godt modtaget i den danske kongefamilie. Jeg har det fint sammen med dem. Det er Gustavs familie, han elsker dem, og det gør jeg også. Jeg tænker ikke på, om jeg bliver betragtet som en del af familien. Jeg er Carina Axelsson, og det er godt nok for mig.

Prins Gustav af Berleburg er på sin daglige tur i skovene rundt om slottet. Imens sidder hans kæreste, den 42-årige Carina Axelsson, og taler med BILLED-BLADET indenfor i det smukke arbejdsværelse, hun har indrettet i et af slottets tidligere gæsteværelser. Carina vil helst tale om sit arbejde som tegner og forfatter og som den, der tager sig af den omfattende restaurering af slottet. Men som prins Gustavs kæreste ved hun, at hendes tilknytning til den danske kongefamilie også er interessant for mange.

- Det er kronprinsen og kronprinsessen, vi ser mest og prins Joachim og prinsesse Marie. Vi har jo samme alder. Men vi ser hele familien jævnligt, både om sommeren, når vi er på Gråsten, og regelmæssigt resten af året. Men tingene kan ændre sig, nu hvor kronprinsparret er flyttet ind på Amalienborg. Måske vil vi se mere til dem fremover.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden