5. nov. 2015
Af Henrik Salling

Carina Axelsson: København er skøn

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/carina_axelsson28_0.jpg
Foto: Birger Storm
Carina Axelsson, der nu udkommer på dansk, ved endnu ikke om en af hendes kommende bøger kommer til at foregå i København.

Når den Københavnske modeuge slår dørene op til februar, er der stor sandsynlighed for, at prins Gustavs kæreste, forfatteren Carina Axelsson, er at finde til de mange modeshows.

Carina Axelsson har udgivet tre bøger om den unge mode-detektiv Axelle og alle handler om modebranchen og om livet som model. En tilværelse, som Carina kender særdeles godt, da hun selv er tidligere model. Og inspirationen finder hun netop ude i verden.

LÆS MERE: Prins Gustav scorede Carina på mobilen

- Mindst hver anden måned har jeg brug for at forlade Bad Berleburg for at få mit storbyfix eller besøge venner-fix. Jeg elsker London og synes, den by er den mest spændende by i Europa lige nu. Men København er også skøn, fortæller Carina Axelsson i et interview, som BILLED-BLADET bringer i denne uge.

Researcher i storbyer

Men Carina er også vild med den italienske by Milano, hvor hun tidligere har været på researchtur i forbindelse med sine bøger.

- Danskerne spørger mig altid, om Axelle kommer til at rejse til København. Og jeg ved det faktisk ikke. Jeg har aldrig selv været til modemessen i København. Men det håber jeg på at komme til vinter, siger hun.

Og hvem ved, om en af Carinas kommende bøger kommer til at foregå netop i Danmarks hovedstad?

Læs hele interviewet med prins Gustavs smukke kæreste i BILLED-BLADET i denne uge.

Læs mere om: