Søndag, 20. december 2015 — af Henrik Salling

Carina Axelsson pynter op til jul

Carina Axelsson.
Carina Axelsson.
Foto: Birger Vogelius/BILLED-BLADET
Se, hvad der skal på træet hjemme hos prins Gustav og Carina Axelsson på Berleburg Slot, hvor der er gang i julepyntningen.

Forfatteren Carina Axelsson, som sammen med resten af familien på Berleburg Slot i Tyskland ser frem til højtiden, og hun er i fuld gang med julepyntningen. Faktisk er Carina så vild med julen, at hun allerede har pyntet juletræet. Træet kommer uden tvivl fra en af Berleburgs skove og er nøje udvalgt til at stå i de flotte omgivelser på slottet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Julepynten har hun samlet gennem flere år, og meget af det er fundet under rejser til både London og Paris - blandt andet hundene i glas, som i år vil pryde Carina og prins Gustavs juletræ.

Det skal lyse og glimte

Carina elsker højtiden og har tidligere fortalt, at hun på grund af sine amerikanske aner elsker alt, hvad der lyser og glimter. Det kan kort sagt ikke blive strålende nok. Så de mange glasfigurer passer helt perfekt ind i Carinas juleunivers.

VIDEO: Se alle de bedste øjeblikke fra året i kongehuset

Carina Axelsson er forfatter til bøgerne om den unge detektiv Axelle. Hendes første bog er netop udkommert på dansk, og mon ikke den kommer til at ligge under mange danske juletræer i år.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Billedet er fra Carina Axelssons Instagram-profil og BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe det.

Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden