Lørdag, 5. marts 2016 — af Dorte Quist

Carina Axelsson udkommer nu også på japansk

Foto: AOP
Prins Gustafs forlovede, forfatteren Carina Axelsson, har stor succes med sine ungdoms-krimier, som bliver udgivet over hele verden, og nu også i Japan.

Carina Axelssons nyeste bog "A Crime of Fashion", der er en del af serien "Model Under Cover" om den 16-årige mode-detektiv Axelle, er netop udkommet på japansk. Det skriver Carina Axelsson stolt på Instagram.

- Hver gang er det en helt speciel følelse at stå med sin egen bog i hånden, fortalte Carina Axelsson til BILLED-BLADET sidste efterår, hvor hun også deltog i BogForum i København for at promovere sine teen-krimi'er, der nu også udkommer på dansk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Carina Axelsson har en stor og intens kommunikation på de sociale medier med de børn og unge, der ivrigt læser hendes krimier, og Carina Axelsson svarer trofast, alle der skriver til hende på Instagram og Facebook - og nu kommer der nok også følgere fra Japan.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Carina Axelsson.
Carina Axelsson.
Foto: Carina Axelsson/Instagram

Billedet, Carina Axelsson har lagt på sin Intagram-profil, hvor hun sidder med den japanske udgivelse. Billdet er bragt med tilladelse fra Carina Axelsson.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden