10. jan. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Caroline Fleming besøgte Mary på slottet i festlig anledning

Caroline Fleming
Caroline Fleming
Foto: Krestine Havemann
Caroline Fleming besøgte i en helt speciel anledning kronprinsparrets palæ på Amalienborg, hvor kronprinsesse Mary tog imod hende. Caroline havde sine to sønner med på besøg på slottet.

På en kold og mørk eftermiddag spadserere en glad og fløjtende baronesse Caroline Fleming over Amalienborg Slotsplads med kurs mod porten ind til kronprinsparrets palæ.

Med sig havde Caroline sin og fodboldspilleren Niclas Bendtners syvårige søn Nicolas. Ham holdt hun i den ene hånd, mens hun i den anden hånd havde en stor pakke. Det lignede en gave, hvilket da også var meget passende, da Caroline Flemings besøg i Frederik VIII's palæ hos kronprinsfamilien var i anledning af tvilingerne prinsesse Josephine og prins Vincents syvårs fødselsdag mandag 8. januar.

Caroline og Nicolas havde gave med

Caroline og lille Nicolas havde i øvrigt selskab af blandt andre baronessens ældste søn Alexander, 13, hvis far er den engelske rigmand Rory Fleming. Kronprinsesse Mary er gudmor til Caroline og Rory Flemings datter Josephine, 11, som dog ikke var med.

Mary og tvillingerne tog imod

Caroline Fleming kunne faktisk ikke komme ind i det kongelige palæ lige med det samme. Hun ringede på dørklokken ved den store slotsport, men der var tilsyneladende i første omgang problemer med at komme igennem til kronprinsparrets private lejlighed via dørtelefonen. Det fik Caroline til med mobiltelefonen at ringe efter assistance.

Kom til undsætning

Kort efter kom en garder til undsætning og hjalp baronessen og hendes børn med at komme ind på Amalienborg til fødselsdagsfest for tvillingerne. Ved gæsternes ankomst var kun kronprinsesse Mary og Josephine og Vincent hjemme i palæet. Lidt senere kom dog også kronprins Frederik og de store børn prins Christian, 12, og prinsesse Isabella, 10.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-387922.jpg
Foto: Allover Press

Caroline og Mary er gode veninder

For Caroline og Mary må det bestemt have været hyggeligt at se hinanden igen og få en god sludder, mens børnene kunne løbe lidt rundt og lege. Caroline og Mary er nære veninder, og kronprinsessen har besøgt Caroline i hendes privatbolig i London ved et par lejligheder, ligesom baronessen fra Valdemars Slot også flere gange har været gæst i Frederik VIII's palæ i forbindelse med andre festlige lejligheder hos kronprinsfamilien.

Læs om den store fødselsdag i BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 11. januar.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-903477.jpg
Foto: Allover Press

Her ses Caroline Fleming på vej til fest på Amalienborg. Den gang var det kronprinsesse Marys 40-års fødselsdag, der blev fejret.

Læs mere om: