Caroline Heering stopper som kronprinsesse Marys hofdame

Caroline Heering og kronprinsesse Mary.

Caroline Heering og kronprinsesse Mary.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Marys veninde har onsdag sidste arbejdsdag for sin royale arbejdsgiver.

Efter otte år ved kronprinsesse Marys side stopper Caroline Heering i dag, onsdag, med at arbejde for kronprinsesse Mary. Caroline fratræder nemlig stillingen som hofdame og kronprinsessens særlige rådgiver i Mary Fonden, skriver Her&Nu.

Heering tiltrådte jobbet som rådgiver i 2010. Til bt.dk fortæller Caroline Heering, at der ikke er noget drama forbundet med fratrædelsen.

- Der er egentlig ikke så meget mystik involveret. Jeg har haft otte lærerige og oplevelsesrige år i henholdsvis Kongehuset og i Mary Fonden, og jeg har været utrolig glad for mit arbejde begge steder. Alligevel har jeg nu besluttet, at jeg skal prøve noget andet – hvad det bliver, ved jeg ikke, men det vil jeg bruge den kommende tid på at komme nærmere, skriver Caroline i en mail.

- Jeg vil fortsat sidde i Mary Fondens bestyrelse, hvilket glæder mig meget, da jeg naturligvis stadig er meget interesseret i fondens videre arbejde.

Caroline Heerings mand, Peter Heering, er nær barndomsven med kronprins Frederik, og Caroline er fadder til prins Vincent.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden