5. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen i Rio de Jaineiro

Caroline Wozniacki er klar til at indtage Maracanã i nat

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20160804_jsu9715-copy.jpg
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
For Caroline Wozniacki bliver det noget helt særligt at deltage i De Olympiske Leges åbningsceremoni. Tennisstjernen er fanebærer og fører det danske OL-hold ind på stadion, når det går løs i Rio de Janeiro i aften brasiliansk tid.
Det var en Caroline Wozniacki med solbriller og guld-badesandaler samt rød-hvid stribet trøje, der mødte BILLED-BLADETs udsendte ved OL-landsbyen i udkanten af Rio de Janeiro til en lille snak om de kommende dages udfordringer. Hun udstrålede, at hun er kommet til Brasilien med den rette indstilling til at levere varen på tennisbanen, og der er i hvert fald ingen tvivl om, at hun vil holde fanen højt.

På banen med fanen

Det gælder så sandelig også om at holde Dannebrog-fanen højt i aften brasiliansk tid (ca. midnat dansk tid), når Wozniacki som fanebærer for det danske hold fører an under nationernes indmarch på Maracanã Stadion. Her vil 80.000 tilskuere, heriblandt kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt prinsesse Marie og prins Joachim, følge hende.

Noget helt særligt

- Jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt. Og jeg føler mig klar. Jeg er i god form og fit for fight. Det er virkelig en stor oplevelse at være her ved OL som en del af et hold. Jeg har prøvet det før. Men det er selvfølgelig noget helt særligt denne gang, sagde Caroline, mens hun stod ved OL-landsbyen, hvor de fleste danske atleter er indkvarteret under Legene i Brasilien.

SE BILLEDERNE: Caroline Wozniackis stil

GALLERI: Caroline Wozniackis stil

Læs mere om: