7. feb. 2013
Af af Jan Bergman

Claudia Rex vil danse med kronprins Frederik

Claudia Rex ønsker kronprins Frederik som dansepartner i Vild med dans
Selv om Claudia Rex godt ved det ikke er særligt realistisk, så er kronprins Frederik hendes drømmepartner i "Vild med dans".
Foto: Jesper Sunesen & Hanne Juul/BILLED-BLADET
"Vild med dans"-vinderen Claudia Rex har en drøm om at få kronprinsen som dansepartner.

"Vild med dans"-vinderen Claudia Rex er slet ikke i tvivl om, hvem der er hendes favorit, hvis hun selv kunne vælge sin dansepartner.

Claudia Rex sejrede sammen med Joakim Ingversen ved finalen i sidste "Vild med dans", og selv om den professionelle danser kun har rosende ord til overs for Joakims danseevner, så er det kronprins Frederik, der er hendes helt store ønske. Det afslører Claudia til ugebladet Her og Nu.

- Mit store ønske er at danse med kronprins Frederik. Jeg er vild med at danse med sportsmænd, fordi de har det indbyggede konkurrence-gen, der driver dem, fortæller Claudia som sin begrundelse, til ugebladet.

- Det mærkede jeg både, da jeg dansede med bokseren Patrick Nielsen og sidste år med Joakim.

Joakim Ingversen er foruden sin rolle på TV i "Bingo Banko" også aktiv windsurfer.

Claudia er dog realist og ser ikke en fremtid på dansegulvet med kronprinsen som partner. Derimod er sangeren Christopher et reelt bud på en mulig parter i "Vild med dans", vurderer Claudia.

- På det realistiske plan vil jeg gerne danse med Medinas kæreste, sangeren Christopher. Han har en god fremtoning, og jeg tror, at vi ville være et godt match, slutter danseren over for Her og Nu.

Læs mere om: