Corona gør stor forskel: Mary klar til anderledes job

Kronprinsesse Mary. 

Kronprinsesse Mary. 

Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary får helt andre rammer under kongelig opgave på mandag end normalt på grund af coronakrisen.

Der bliver for tiden taget mange forholdsregler for at undgå coronasmitte i samfundet.

Således også i forbindelse med en kongelige opgave, kronprinsesse Mary har som protektor for WHO Regional Committee for Europe, den europæiske afdeling af FN’s verdenssundhedsorganisation, på mandag. 

Første gang 

Her bliver WHO's årlige regionalkomitémøde nemlig for første gang afholdt digitalt. 

Tidligere har kronprinsesse Mary været afsted til både Ungarn og Italien til de internationale møder, men altså ikke i år.

"H.K.H. Kronprinsessen deltager som protektor i den 70. udgave af WHO Regional Committee for Europe (RC70), der dette år afholdes virtuelt grundet COVID-19. På mødet vil sundhedsministre og højtstående repræsentanter for de 53 medlemsstater i WHO's europæiske region samt partnerorganisationer og civilsamfundet diskutere sundhedsspørgsmål." skriver kongehuset således i den kongelige kalender på deres hjemmeside. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Fornem hæder

Kronprinsesse Mary har tidligere modtaget WHO-medaljen, der er verdenssundhedsorganisationens ærespris, for sit arbejde for at forbedre den globale sundhed, blandt andet ved at støtte WHO’s arbejde med børn og unges sundhed og vaccinering. 

Derudover har hun også besøgt Tajikistan i 2014 og i november 2016 Moldova for at gøre opmærksom på vigtige sundhedsemner.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden