Torsdag, 26. maj 2016 - af Ulrik Ulriksen

Dagens dåbsbarn: Prins Christian

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den lille fyr kom hele følelsesregisteret igennem på den store dag, Prins Christian har fra start af været en dreng med krummer i. Det beviste han igen så sent som i weekenden, da han deltog i kapsejlads.

Da prins Christian ankom til sin dåb 21. januar 2006 i Christiansborg Slotskirke, var det indledningen på en lang dag med flere vigtige programpunkter. Inde i kirken fik kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks førstefødte navnene Christian Valdemar Henri John, og undervejs i højtideligheden viste han så prøver på sit store repertoire.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Lillefinger i munden

Under den kirkelige ceremoni blev det hele lidt for kedeligt for hovedpersonen, der nåede at vise, at han både kan smile, græde, sutte på finger, være nysgerrig og sove. Den herlige charmetrold nåede på den måde hele følelsesregisteret igennem på sin dåbsdag. Liggende og siddende på sin mors arm, og med en stolt farmand lige ved siden af. Farmand Frederik måtte på et tidspunkt i sving. Mens Mary stak sin lillefinger i munden på en lettere utålmodig dåbsdreng forsøgte kronprinsen at rette på den lille fyrs hue. Prins Christian viste i kirken med al tydelighed, at han var en herre med krummer i.

VIDEO: Prins Christian fortæller om sin sjove dag på vandet med far

 

Krummer i sejlerprinsen

Krummer er der også i den nu 10-årige Christian, der så sent som i weekenden imponerede, da han var på vandet i kapsejlads ombord på sin fars båd. Prins Christian gjorde det sammen med kronprins Frederik godt under kapsejladsen, og det fortalte han glad BILLED-BLADETs udsendte om. Du kan læse den royale sejlerreportage i Danmarks royale ugeblad i denne uge.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden