21. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Danskernes bud: Her har kronprinsfamilien holdt vinterferie

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien
Foto: Martin Høien
For Mary og Frederik og deres børn har vinterferien budt på gode oplevelser.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har sammen med deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent hygget sig i vinterferien.

Kronprinsfamilien forlod tidligt i vinterferien deres faste adresse på Amalienborg i København og kørte af sted mod gode oplevelser og afslapning.

Midt i ferien lagde Mary og Frederik en skøn video ud på kongehusets sociale medier.

Børnene leger og spiller ishockey på en tilfrossen sø.

Mary og Frederik i jagthytten

På kongehusets Instagram skriver flere, at kronprinsfamilien er i Trend, som Mary og Frederik og børnene i øvrigt for et par uger siden også besøgte, da de skulle se VM-finale i håndbold.

Rammer nok plet

Da det lader til, at flere kommentarer om den royale vinterferie-video på Instagram kommer fra danskere med kendskab og tilknytning til området ved Trend, rammer de nok plet med deres gæt.

- Billedet er taget i Trend, lyder det i en kommentar, mens et par andre skriver ”I er vist i dejlige Trend” og ”det er vist Trend”.

Det ligner Trend

Endnu en beundrer af kronprinsfamilien skriver ”det ligner, de er I Trend”, og til den kommentar kommer følgende svar fra en anden bruger: ”Jep lige præcis”

Desuden kan man nyde kommentarer som ”dejligt at kronprinsen og Mary gæster Trend” samt ”det er da til at blive glad i låget af”.

Læs mere om: