Lørdag, 27. maj 2023 — af Malan Joensen

De bedste pletskud af kronprins Frederik og kronprinsesse Marys børn til Royal Run gennem årene

Royal Run 2019 og 2022.
Prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine har bakket flot op om fars hjertesag, lige siden startskuddet lød i

For kronprins Frederik betyder sport og bevægelse ikke bare øget sundhed og fysiske resultater, det betyder også mentalt overskud og velvære.

Den store glæde, kronprins Frederik i sin ungdom fandt ved løb og som i årene efter har betydet enormt meget for kronprinsen, har han siden ønsket at give videre til danskerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor fik han for nogle år siden ideen til Royal Run, og siden det første løb blev skudt i gang i 2018 i anledning af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, har tusinder og atter tusinder af danskere snøret løbeskoene og er løbet eller gået med.

Kronprins Frederiks mission har nemlig været, at alle skal have mulighed for at deltage uanset alder og formåen.

Og ud over at et hav af folk i alle aldre siden da har deltaget i forskellige byer både i Danmark og sågar også på Færøerne og i Grønland, har kronprinsens børneflok også bakket flot op om fars hjertesag.

Prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent er sammen med kronprinsesse Mary også trukket i løbetøjet og har givet den gas henover asfalten. Og samme dag har de også ved flere lejligheder stået langs ruten og heppet på de mange deltagere.

I galleriet øverst i artiklen har vi samlet en række skønne pletskud af Prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent gennem årene med Royal Run.

Læs mere om årets Royal Run, der løber af stablen 2. pinsedag mandag 29. maj, herunder:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden