12. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

De første billeder: Mary og Frederik er landet i Australien

Kronprinsesse Mary i Sydney, december 2017.
Kronprinsesse Mary i Sydney, december 2017.
Foto: All Over
Kronprinsparret og deres fire børn er fløjet på juleferie til Australien. Kort efter ankomsten til Sydney var Mary og Frederik i aktion.

Efter en forrygende og særdeles hyggelig indledning på december måned hjemme i Danmark er kronprinsparret og deres fire børn nu landet i Australien, hvor resten af juleferien skal nydes. Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var kort efter ankomsten til Sydney i aktion ved havnen, hvor de steg ombord i et stort og fornemt fartøj. Herefter var det ud på vandet på en skøn sejltur med et par lokale venner.

https://imgix.billedbladet.dk/ritzau_73298786_0.jpg
Kronprins Frederik yderst til venstre sammen med kronprinsesse Mary i Sydney Harbour.
Foto: Ritzau

Kronprinsparret var glade

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik virkede ganske friske og glade, selvom de stort set lige var landet efter en meget lang flyvetur fra København hele vejen om på den anden side af kloden, hvor Sydney ligger.

Kronprinsparret var klædt på til sejlturen i det friske, solrige vejr med ganske lune temperaturer. Det kongelige besøg til Sydney Harbour kommer på et tidspunkt, da der er meget gang i opladningen til den store kapsejlads Sydney-Hobart, som er en kæmpe begivenhed i Australien.

Mary og Frederik og børnene skal videre til Tasmanien

Ifølge australske medier skal kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sammen med deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent, fra Sydney og videre til Hobart på Tasmanien, hvor kronprinsessens to søstre Paricia og Jane bor med deres respektive familier. Mary og Frederik og deres børnefirkløver holdt senest juleferie i Australien i 2015. Dengang hyggede de sig i storbyen Perth, hvor Marys bror John og hans familie bor.

Læs mere om: