DEJLIG NYHED: Mary og Frederik får besøg af Victoria og Daniel

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik. 

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik. 

Foto: Hanne Juul
For to år siden var kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med kronprinsesse Victoria og prins Daniel et stærkt team under et dansk erhversfremstød i Sverige. Nu samles det kongelige drømmehold igen - denne gang i København.

Stemningen var fra start til slut forrygende, da det danske kronprinspar i maj 2017 stod i spidsen for et stort, dansk erhversfremstød i Sverige i godt selskab med den svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Under det to dage lange satte de karismatiske kongelige sammen med over 60 danske virksomheder under overskriften ”Liveable Scandinavia” fokus på vigtige emner som økologi, design, sundhed og pleje og bæredygtige byer.

Kommer til Danmark

Kongelige fans kan glæde sig over, at de to superpar nu samles igen. 

Ifølge det danske kongehus er det denne gang kronprinsesse Victoria og prins Daniel, der kommer til Danmark.

 

Kronprinsparret er værter 

Ifølge Kongehusets hjemmeside er kronprinsparret fra den 16. til 18. september værter, når det svenske kronprinsessepar besøger København sammen med en større svensk erhvervsdelegation.
 
Over tre dage vil de to tronfølgerpar blandt andet besøge en række virksomheder i hovedstaden, FN-Byen samt deltage i Dansk Industris årlige topmøde.

Stor handelspartner

Danmark er én af Sveriges største handelspartnere, og formålet med det svenske besøg er at styrke og udvikle de to landes relationer inden for sundhedssektoren, den grønne omstilling samt på infrastruktur- og transportområdet.

Samtidig vil besøget have fokus på FN’s 17 verdensmål, som er en dagsorden, der optager både det danske kronprinspar og det svenske kronprinsessepar i deres arbejde.

Det er Business Sweden og Svensk Näringsliv, der leder fremstødet i København.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden