29. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

DEJLIG VIDEO: Kronprinsesse Marys store juleafsløring

Stemningen var helt fantastisk, da kronprinsesse Mary deltog i skøn julebegivenhed på Københavns Rådhus.

Protektor for Julemærkefonden, kronprinsesse Mary, var dagens profil ved offentliggørelsen af årets julemærke.

Mary kastede glans over begivenheden på Københavns Rådhus, hvor det dog først og fremmest handlede om børns vilkår.

Kronprinsesse Mary talte om børnene

- Vi er alle gode nok, og vi er alle sammen meget værd, og det er vigtigt at huske, sagde kronprinsesse Mary, der i sin tale kom ind på, at det er vigtigt at hjælpe børn og unge til at få selvtillid og selvværd igen.

– Det er vigtigt, at børnenes fortællinger bliver taget alvorligt og bliver anerkendt, lød det fra kronprinsessen, hvis tale var et af arrangementets højdepunkter.

Endnu et højdepunkt var selvfølgelig, da årets kunstner, Troldeliv- og Valhalla-serietegneren Peter Madsen, afslørede Julemærket 2018 sammen med kronprinsessen.

Få også alt om det kongelige aftenselskab på Christiansborg Slot

I BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 1. november, kan du se billeder fra og læse om den særlige julebegivenhed med kronprinsesse Mary og en helt særlig pige på tolv år i hovedrollerne.

Du får også alt om det fantastiske aftenselskab for regeringen, Folketinget og danske medlemmer af EU-parlamentet på Christiansborg Slot, hvor dronning Margrethe, kronprinsessen samt prinsesse Marie og prins Joachim var værter.

Glæd dig til at se den fornemme reportage med billeder af en perlerække af flotte kjoler og mange andre betagende detaljer.

Læs mere om: