DEJLIGE MINDER: Da prins Nikolai blev student

Det var en stolt og glad prins Nikolai, der endelig kunne kalde sig student efter tre års gymnasietid.

Den 26. juni 2018 var en skøn solskinsdag, og det var på denne dag, at prins Nikolai var oppe til sin afsluttende studentereksamen.

Uden for eksamenslokalet ventede hans spændte forældre, prins Joachim og grevinde Alexandra, sammen med prins Felix klar til at tage imod den nybagte student.

Heldigvis gik alt godt! Den unge prins afsluttede sin sidste eksamen med et flot 10-tal, og så fik hans stolte far æren af at sætte den hvide studenterhue på sønnikes hoved.

Dagen efter var der så dimissionsfest på Herlufsholm Skole ved Næstved, hvor prins Nikolai havde tilbragt sin gymnasietid.

Her var alle de nybagte studenter og deres familier samlet og klar til en dejlig dag, hvor de unge mennesker skulle fejres med manér.

Spar op til 890 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Prins Joachim, grevinde Alexandra og prinsesse Marie var selvfølgelig med på prins Nikolais store dag, og de fandt alle tre mobilerne frem for at tage en masse fotos af den glade student og hans venner.

Vil du se eller gense de dejlige billeder fra prins Nikolais studentertid? Så klik dig gennem galleriet øverst i artiklen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden