Lørdag, 19. januar 2019 - af Ulrik Ulriksen

DEJLIGT GENSYN: Da prinsesse Isabella og prins Christian heppede på håndboldlandsholdet

Prinsesse Isabella og prins Christian er ligesom deres forældre kronprins Frederik og kronprinsesse Mary glade for det danske herrelandshold i håndbold.

Der var gang i den på tilskuerpladserne i hallen i London under De Olympiske Lege i 2012, da Danmarks håndboldherrer spillede en afgørende kamp mod Sverige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På banen var Mikkel Hansen og målmand Niklas Landin profilerne ligesom under det nuværende VM, mens der i VIP-området på tribunen var et par andre helt unge profiler, som stjal billedet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kronprinsparrets to ældste børn prinsesse Isabella og prins Christian var således til deres allerførste håndboldlandskamp, og de heppede alt, hvad de kunne på de danske spillere.

Christian og Isabella var tændte

Prins Christian og prinsesse Isabella virkede mindst ligeså tændte som spillerne på banen.

Med viftende flag og Dannebrog-tatoveringer på armen var der virkelig knald på de kongelige børn, der begge midt i den dramatiske kamp mellem Danmark og Sverige fik lov at sidde på skødet af deres forældre.

På besøg hos Mikkel Hansen

I løbet af Legene fik prinsesse Isabella og prins Christian i øvrigt sammen med kronprins Frederik mulighed for at besøge Mikkel Hansen i OL-Landsbyen. Det blev en mindeværdig oplevelse for såvel de kongelige som for Danmarks stærke håndboldspiller.

GALLERI: Kronprins Frederik og familien ser håndbold til OL i London 2012

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden