Den dejligste morgen: Derfor var kronprins Frederik fuld af smil

Se også:

For kronprins Frederik var det en helt perfekt morgen, da han fredag havde fuld fokus på et af sine helt store interesser.

Kronprins Frederik var i overordenligt godt humør, da han fredag morgen ankom til Novo Nordisk Fonden i Hellerup for at høre mere om en af sine helt store mærkesager, træning og sundhed.

Solen skinnede da også højt fra en blå himmel, hvilket kun fik smilet til at blive bredere.

Se den skønne video med en glad og veloplagt kronprins Frederik i toppen af artiklen

Festligt arrangement 

Kronprins Frederik havde af egen interesse valgt at deltage i dagens August Krog Festsymposium, der blev afholdt i anledning af 100-året for tildelingen af Nobelprisen i Fysiologi eller Medicin til Professor August Krogh. 

Markeringen var arrangeret af August Krogh Club på Københavns Universitet, som er et netværk af forskere inden for fysiologi på tværs af universitetets institutter.

Særligt inviterede

Blandt dagens 150 særligt indbudte deltagere var førende danske forskere samt repræsentanter fra Københavns Universitets rektorat og fra Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet.

Desuden var også efterkommere af August Krogh tilstede. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

August Krogh er en af de mest indflydelsesrige danske naturvidenskabsmænd gennem tiden og beskæftigede sig blandt andet med fysisk aktivitet, diabetes og hjertekarsystemet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden