Onsdag, 28. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Den vigtigste kilde til inspiration: Kronprinsesse Mary glad for at sende gave til Australien

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary har det været vigtigt at støtte et helt særligt initiativ i Australien. Det fremhæver kronprinsessen i en jule- og nytårshilsen fra Mary Fonden.

Kronprinsesse Mary har i sin jule- og nytårshilsen som frontfigur i Mary Fonden set tilbage på året 2022, og i sin beretning fremhæver kronprinsessen blandt andet under overskriften “Fødselsdagsgave til vores inspirationskilde” en helt speciel donation på langt over 200.000 kroner, der er blevet sendt til Australien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary og Mary Fonden sendte donation

– I anledningen af min runde fødselsdag i år besluttede vi at donere 50.000 AUD til The Alannah & Madeline Foundation – der igennem initiativet Better Buddies har været den vigtigste inspirationskilde til Mary Fondens første og største projekt: Fri for Mobberi, lyder det fra kronprinsessen, der fortsætter

– Igennem de sidste 15 år har tusindvis af børn lært om værdierne tolerance, respekt, omsorg og mod med inspiration fra det australske projekt. Det ville vi gerne sige tak for, siger Mary som repræsentant for Mary Fonden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden