Derfor bar prinsesse Benedikte særligt smykke

Se også:

Prinsesse Benedikte havde valgt at bære et helt særligt og meget smukt smykke, da hun var æresgæst ved åbningen af en ny dansk smykkeudstilling.

Det var med stor interesse, at prinsesse Benedikte overværede åbningen af en ny og spændende smykkeudstilling på Øregaard Museum i Hellerup.

Under rundvisningen i udstillingen "Simply Danish", der består af hele 180 fantastiske smykker skabt af i alt 48 danske kunstnere, stillede prinsessen mange spørgsmål og nærstuderede det fine kunsthåndværk. 

Ikoniske smykker

Efter de flotte åbningstaler gav prinsessen sig tid til at svare på spørgsmål fra BILLED-BLADET og fremhævede et særligt smykke, som hun bar i dagens anledning. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Udstillingen "Simply Danish" varer til den 21. juni og viser ikoniske smykker fra kendte danske kunstnere som Georg Jensen, Mogens Ballin, Thorvald Bindesbøll, Henning Koppel samt Nanna og Jørgen Ditzel. 

Den udsøgte samling er skab af Marion og Jörg Schwandt, et tysk ægtepar fra Berlin, der i mere end 40 år har haft en passion for dansk kunsthåndværk. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden