Fredag, 16. oktober 2020 - af Ulrik Ulriksen

Derfor er prins Christian guld værd for kongehuset

Prins Christian.

Prins Christian.

Foto: Hanne Juul
Han er netop fyldt 15 år, og han er allerede et kæmpe aktiv for kongehuset. Prins Christian har i det hele taget et enormt potentiale.

Prins Christian rundede de 15 år torsdag den 15. oktober, og han har især de seneste to år markeret sig som et stort aktiv for det danske kongehus.

Prins Christian er moden af sin alder

På de nye fødselsdagsportrætter, som kongehuset sendte ud i går, er det en prins Christian med en ekstraordinær stærk og moden udstråling, vi oplever.

Den modenhed har Christian især de senere år udviklet, og det er blandt andet, fordi hans forældre kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har forberedt ham godt på rollen som royal profil.

Tog et stort skridt på Færøerne

I efteråret 2018 tog prins Christian et stort skridt, da han med resten af kronprinsfamilien var på officielt besøg til Færøerne.

Her var Christian alene med sin far kronprins Frederik på et par officielle opgaver i Tórshavn, og Christian og Frederik var blandt andet på det nationale færøske fodboldstadion for at følge årets pokalfinale og derefter overrække pokal og medaljer.

Prins Christian fik lov til foran 5000 glade og højtråbende tilskuere at overrække trofæ og guldmedaljer til de svedende fodboldspillere, og det klarede den unge prins fint.

Prins Christian og kronprins Frederik

Prins Christian og kronprins Frederik i et dejligt "far og søn"-øjeblik, da de var til pokalfinale i fodbold på Færøerne. 

Foto: Hanne Juul

Christian er meget populær

På samme måde har prins Christian vist, at han er sikker og i balance i mange andre sammenhænge.

Og så er han en glad ung fyr, som har han det godt med mennesker omkring sig og gør et positivt indtryk på alle.

Dette er uvurderlige kvaliteter at besidde, når man skal udfylde rollen som markant medlem af et moderne kongehus som det danske.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En værdifuld profil

I den nære fremtid vil prins Christian sikkert komme til at optræde mere og mere i en bærende rolle på det stærke danske kongelige hold, og han vil helt sikkert som årene går blive en ekstremt værdifuld profil, der vil være med til at fastholde kongehusets stærke position i danskernes bevidsthed.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET byder vi på nyt om Vild med dans, og så har vi helt nye billeder af kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på arbejde for Danmark.

Vi byder også på et flot tillæg om prins Christian i anledning af hans 15 års-fødselsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden