Derfor fik Mary sved på panden i Marokko

Kronprinsesse Mary på løbetur i Rabat i Marokko den 4. oktober 2019.

Kronprinsesse Mary på løbetur i Rabat i Marokko den 4. oktober 2019.

Foto: Muhammed Bakir/Udenrigsministeriet
Et af højdepunkterne på kronprinsessens arbejdsbesøg i Marokko var en royal løbetur i selskab med en masse lokale kvinder. Løbeturen vakte opsigt i Rabat.

Kronprinsesse Mary har i Marokko været med til at trække opmærksomhed til en stor offentlig festival ved navn Youth Dialogue Festival. Festivalen blev skudt i gang med et stort motionsløb, hvor Danmarks ambassadør i Marokko, Nikolaj Harris, og kronprinsessen løb med på den tre kilometer lange rute. Både Mary og ambassadøren fik sved på panden i det lune løbevejr.

 

Foto: Muhammed Bakir/Udenrigsministeriet

Vigtigt samarbejde

Youth Innovation Summit er blevet til i et samarbejde mellem Danmark og Marokko under programmet Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram og er organiseret af UNDP Danmark, det danske udenrigsministerium og det marokkanske sport- og ungeministerium. For Mary var det utroligt vigtigt at være med til begivenheden i Rabat, hvor hun holdt en blændende tale.

 

Stærke ord fra Mary

- Det er en fornøjelse for mig at være her I dag og tak for et skønt om end varmt morgenløb, lød det indledningsvis i talen fra Mary, der også rundede åbningstalen af med stil. – Det har været inspirerende at tale med og møde så mange unge talentfulde unge mennesker her i Marokko. Husk, at I ikke blot er fremtiden for jeres land, I gør også en forskel i dag. Fortsæt med at bruge jeres energi, vær aktive, arbejd hårdt, kræv at blive hørt og skab den verden, I ønsker at leve i. Tak!

 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden