Derfor fik prinsesse Benedikte tårer i øjnene

Foto: Hanne Juul
For prinsesse Benedikte var det en følelsesladet begivenhed at være i centrum til en af årets store begivenheder i det danske kongehus.

Prinsesse Benedikte var rørt til tårer, da hun ankom i karet til sin store 75-års fødselsdagfest på Amalienborg.

De mange mennesker på slotspladsen vinkede til fødselaren, som var dybt bevæget over den store opmærksomhed.

Dronningen tog imod

Foran festpalæet på Amalienborg tog dronning Margrethe imod med åbne arme, og det rørte bestemt også Benedikte i det allerinderste, hvilket BILLED-BLADETs royale eksperter stiller skarpt på i ”Året i kongehuset – Del 3: Alt om de store kongelige familiefester i 2019

I løbet af 2019 har der i kongehuset været et par kæmpestore private familiebegivenheder på programmet i anledning af runde fødselsdage.

Foto: Hanne Juul

Benedikte og Joachim i centrum

Både prinsesse Benediktes 75-års fødselsdagsfest og på prins Joachims fornemme 50-års fest har samlet den kongelige familie.

Begge begivenheder fandt sted på Amalienborg og havde deltagelse af dronning Margrethe og kronprinsfamilien.

Eksperter i studiet

Vi får vendt de vigtigste detaljer ved de store fester i det royale studie, hvor BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau danner ekspertpanel sammen med hofreporter-duoen Trine Larsen og Marianne Singer.

Meget mere ”Året i kongehuset”

I de to øvrige afsnit af ”Året i kongehuset” ser vi nærmere på især kronprinsparrets børns begivenhedsrige 2019 samt på et forrygende år for kronprinsparret, dronning Margrethe samt prins Joachim og prinsesse Marie.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden