Torsdag, 25. februar 2021 - af Trine Larsen

Derfor flytter grevinde Alexandra

Grevinde Alexandra
Grevinde Alexandra
Foto: Hanne Juul
Grevinde Alexandra flytter til sommer til København, hvor hun har købt en lejlighed i indre by, et stenkast fra Kongens Have og Amalienborg. Grevinden har endnu ikke solgt sit 15 millioner kroner dyre hus i Charlottenlund.

Grevinde Alexandra flytter til sommer ind i en ny herskabslejlighed i Klerkegade i det indre København , hvor hun har købt en ejelejlighed på 168 kvadratmeter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det bekræfter grevinde Alexandras presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, om nyheden, som Se og Hør kunne fortælle.

Grevinden overtager lejligheden 1. juli og til den tid er yngstesønnen, prins Felix,18, blevet student fra Gammel Hellerup Gymnasium og skal flytte hjemmefra. Og det er derfor grevinde Alexandra har besluttet at sige farvel til livet nord for København, som hun flyttede til, så sønnerne prins Nikolai og prins Felix kunne være tæt på deres far, prins Joachim, der har hus tæt ved. Men efter han og prinsesse Maries flytning til Paris og prins Nikolais køb af egen lejlighed i København, behøver Alexandra ikke længere et stort hus. Derfor blev villaen, som hun for tre år siden købte af fodbold-legenden Preben Elkjær, for et par måneder siden sat til salg for 14.995.000.

Huset er dog endnu ikke solgt.

Grevinden har stadig hunden, Bailey, og den er der rigeligt plads til i lejligheden, der ligger kun et stenkast fra Kongens Have og Kastellet, hvor der er rig mulighed for at få frisk luft og lufte hunden.

Med flytningen til byen kommer der til at ske meget nyt for grevinde Alexandra, og med begge sønner flyttet hjemmefra, kan grevinden starte et helt nyt kapitel af sit liv. Et liv, hvor der er mere fokus på hendes selv og arbejdet som director of Client Programmes i Asien for elsektronik-firmaet B & O, ligesom grevinden har to store bestyrelsesposter, hun også arbejder med.

Siden prins Felix fyldte18 år sidste sommer har grevinde Alexandra ikke modtaget apanage. Den ellers livslange ydelse frasagde grevinden sig, for at få mere frihed til at udfordre sig selv, også på arbejdsmarkedet. Og går det godt med salget af huset, kan grevinden også score en pæn fortjeneste på dét salg.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden