Derfor kan Mary og Phillip Faber opleves i biografen

Foto: Hanne Juul og Krestine Havemann
Der er lagt op til et juleshow af format, når kronprinsesse Mary møder Phillip Faber og DR Pigekoret i en helt særlig anledning.

Det bliver med garanti både herligt og hyggeligt, når kronprinsesse Mary går en tur i DR Koncerthuset den 13. december for at nyde Phillip Faber stå i spidsen for DR Pigekoret, der serverer årets store julekoncert for hele Danmark.

Direkte tv med Phillip Faber og Mary

DR Koncerthuset inviterer publikum i hele landet med til julekoncerten.

Årets julekoncert med DR Pigekoret, Phillip Faber og gæstekunstnere samt kronprinsesse Mary i på tilskuerpladserne sendes nemlig live i flere end 60 danske biografer søndag 13. december klokken 16.00.

Et tilløbsstykke

DR Pigekorets julekoncerter er et tilløbsstykke, som år efter år samler tusinder af danskere i Koncertsalen i DR Byen.

Mange må gå forgæves, for der er så meget rift om koncertbilletterne, og i år må ekstra mange undvære DR Pigekorets julekoncerter på grund af corona-udfordringerne.

Store og små biografer

- Derfor har DR Koncerthuset besluttet at invitere publikum i hele Danmark til at opleve koncerten på en anderledes måde, nemlig ved at sende koncerten direkte fra Koncertsalen ud i store og små danske biografer – i surround sound og højeste billedkvalitet, lyder det i en pressemeddelelse fra DR.

Stolt protektor

DR Pigekorets julekoncert vil blive overværet live i DR Koncerthuset af kronprinsesse Mary, som er utroligt stolt af at være korets protektor.

De seneste år har DR Pigekoret, Phillip Faber og kronprinsessen sammen deltaget i flere officielle begivenheder i ind- og udland, og Mary har desuden nydt flere af DR Pigekorets koncerter i DR Koncerthuset.

Mary sendte forslag ind

Kronprinsessen var også blandt de mange danskere, der indsendte et helt personligt ønske til Phillip Fabers version af ”Morgensang” i marts, da cornakrisen for alvor ramte Danmark.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden