Fredag, 4. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Derfor kan Mary og Phillip Faber opleves i biografen

Kronprinsesse Mary og Phillip Faber
Foto: Hanne Juul og Krestine Havemann
Der er lagt op til et juleshow af format, når kronprinsesse Mary møder Phillip Faber og DR Pigekoret i en helt særlig anledning.

Det bliver med garanti både herligt og hyggeligt, når kronprinsesse Mary går en tur i DR Koncerthuset den 13. december for at nyde Phillip Faber stå i spidsen for DR Pigekoret, der serverer årets store julekoncert for hele Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Direkte tv med Phillip Faber og Mary

DR Koncerthuset inviterer publikum i hele landet med til julekoncerten.

Årets julekoncert med DR Pigekoret, Phillip Faber og gæstekunstnere samt kronprinsesse Mary i på tilskuerpladserne sendes nemlig live i flere end 60 danske biografer søndag 13. december klokken 16.00.

Et tilløbsstykke

DR Pigekorets julekoncerter er et tilløbsstykke, som år efter år samler tusinder af danskere i Koncertsalen i DR Byen.

Mange må gå forgæves, for der er så meget rift om koncertbilletterne, og i år må ekstra mange undvære DR Pigekorets julekoncerter på grund af corona-udfordringerne.

Store og små biografer

- Derfor har DR Koncerthuset besluttet at invitere publikum i hele Danmark til at opleve koncerten på en anderledes måde, nemlig ved at sende koncerten direkte fra Koncertsalen ud i store og små danske biografer – i surround sound og højeste billedkvalitet, lyder det i en pressemeddelelse fra DR.

Stolt protektor

DR Pigekorets julekoncert vil blive overværet live i DR Koncerthuset af kronprinsesse Mary, som er utroligt stolt af at være korets protektor.

De seneste år har DR Pigekoret, Phillip Faber og kronprinsessen sammen deltaget i flere officielle begivenheder i ind- og udland, og Mary har desuden nydt flere af DR Pigekorets koncerter i DR Koncerthuset.

Mary sendte forslag ind

Kronprinsessen var også blandt de mange danskere, der indsendte et helt personligt ønske til Phillip Fabers version af ”Morgensang” i marts, da cornakrisen for alvor ramte Danmark.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden