18. feb. 2018
Af Dorte Quist

Derfor kommer Fabricius-Bjerre ikke til prins Henriks mindearrangement

Bent Fabricius-Bjerre og Camilla Arndt
Bent Fabricius-Bjerre og Camilla Arndt
Foto: AOP
Prins Henriks mangeårige tennis- og ski-ven er ked af at måtte melde afbud til særarrangementet i Christiansborg Slotskirke.

Bent Fabricius-Bjerre har sammen med hustruen Camilla Arndt måttet takke nej til at deltage i det særlige mindearrangement i Christiansborg Slotskirke i morgen mandag kl.13, fordi de rejser på ferie kl.14.

Mange minder

- Bent er i disse dage meget berørt af prins Henriks død. Der var mange historier og minder mellem de to, og de var jo ski- og tennis-makkere i mange, mange år, fortalte Bent Fabricius-Bjerres hustru, Camilla Arndt, da hun sammen med sin ældste datter, Maria, kom til premieren på "Revisoren" på Nørrebro Teater.

Bent er ked af det

Her fortalte Bents hustru, at parret skal på en længere, privat ferie, der har været planlagt gennem et stykke tid. Og de skal netop flyve kl.14, midt i det specielle arrangement i Christiansborg Slotskirke, hvor prins Henriks mange venner, bekendte, gudbørn, folk fra prinsens protektioner, etc. er inviteret til at at komme ind og tage deres egen, personlige afsked med prinsen på castrum dolores.

- Bent har været i dialog med kongehuset og har fået at vide, hvad arrangementet er, og så har vi efter nøje overvejelse valgt at holde fast i vores planer om at rejse, fordi det ligger så tæt på vores afgang. Men det er klart, at Bent er ked af det, slutter Camilla.

Du kan sende dine hilsner og varme tanker til dronningen og familien på BILLED-BLADETs særlige kondolence-side her

https://imgix.billedbladet.dk/20180217_kh_bu6q3779.jpg
Camilla Arndt og datteren, Maria.
Foto: Krestine Havemann/AOP

Læs mere om: