26. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Derfor måtte kronprins Frederik skifte til ny færøsk nationaldragt

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/frederikjakke.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik så flot ud, da han ankom til Thorshavn i torsdags. Han var i færøsk nationaldragt. Noget af hans tøj passede dog ikke helt perfekt, og derfor måtte han have nyt dress.

Det har været flot at opleve kronprins Frederik og hans familie i færøske nationaldragter. Og kronprins Frederik har set skarp ud i sin nationaldragt. Men åbenbart ikke helt skarp nok.

For da kronprins Frederik ankom til Thorshavn i torsdags var der dog nogle lokale nationaldragt-eksperter, som bemærkede, at Frederiks jakke og strømper var lidt for store.

Det medførte, at man fik skaffet en ny jakke i en størrelse, der passede kronprinsen endnu bedre.

Fik nyt tøj til festmiddag

Allerede til festmiddagen i Nordens Hus torsdag aften i Tórshavn havde kronprinsen skiftet til sin nye nationaldragt, og strømperne sad også bedre, så Frederik var en fornøjelse at se på, da han for eksempel i løbet af aftenen var på dansegulvet sammen med kronprinsesse Mary til en omgang traditionel færøsk kædedans.

Se flere billeder af kongelige i nationaldragter i galleriet herunder, og husk, at vi i det næste nummer af BILLED-BLADET har alle de dejlige billeder af kronprinsfamiliens royale rejse til Færøerne.

GALLERI: Kongelige i nationaldragter

Læs mere om: