Søndag, 6. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Derfor var Mary til privat familietræf i Nordjylland

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary var i dag en tur i Nordjylland i en helt speciel anledning, og hun mødte et par nære familiemedlemmer.

Kronprinsesse Mary elsker hestesport, og derfor drog hun søndag i helt privat regi til Nordjylland for se den spændende DM-finale i dressur.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary i Vodskov

I Uggerhalne Sportsrideklub i Vodskov i det nordlige Jylland blev finalen afviklet, og protektor for stævnet var prinsesse Benedikte, som overrakte medaljer til de tre bedste.

Også prinsesse Nathalie, som er træner for dressurlandholdet, var naturligvis til stede ved DM-finalen, som blev vundet af Cathrine Dufour på hesten Cassidy.

Mary direkte på DR2

Finalen blev vist direkte fra klokken 15.00 på tv-kanalen DR2, og her var der undervejs fokus på både kronprinsesse Mary, prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Equitour Denmark afviklede for andet år i træk de danske mesterskaber i dressur for Senior, U-25 og Para, og prinsesse Benedikte er protektor for hele stævnet.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden